SAN TSG Ürettiği Turizm Yazılım Çözümleri ile 70 Ülkede Sektörel Çözümler Sunuyor

1992 yılından itibaren turizm teknolojileri konusunda yazılım çözümleri üreten SAN TSG, 70 ülkede yazılım çözümleri ile seyahat acenteleri, tur operatörleri ve otellerle birlikte tüm turizm firmalarına önemli avantajlar sağlıyor.

SAN Tourism Software Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, turizm teknolojileri alanındaki yazılım çözümleri ve çalıştıkları firmalara sundukları avantajlar hakkında bilgi verdi.

“Yılların emeğinden sonra çok kısa bir sürede 70 ülkede yazılım çözümleri sunmaya başladık.”

Şirketimizin temelleri 1992 yılı Aralık ayında atıldı. 1993 yılında acente yazılımı üzerine çalışmaya başlayan firmamız, turizm ve seyahat teknolojileri konusunda uzmanlaşarak 70 ülkede aktif bir şekilde kullanılan yazılım çözümleri üretmeye devam ediyor. Incoming acente yazılımı olan Sejour ve tur operatörü yazılımı olan TourVisio amiral gemimiz olan ürünlerdir. Bu ana ürünlerimizle birlikte birçok modül ve yeni ana ürünler geliştirdik.

"Ülkemizde ve yurt dışında 5 bine yakın otel ve acente çözümlerimizi kullanıyor."

Ana ürünlerimizin yanında sektöre özel muhasebe yazılımı olarak San Abacus, B2B, B2C sistemler, web servisleri-XML ürünleri ile otel acente rezervasyon iletişimi olarak oteller ve acenteler arasında kullanılan Hotel2Sejour, uçak XML platformu San Flight yeni ana ürünlerimiz oldular.

"Dijitalleşen ve globalleşen turizm dünyasına Paximum’u kazandırdık."

Geliştirdiğimiz Paximum “Global Travel Marketplace” projesi SAN TSG ortaklığı ile kurulan farklı bir iştirakimiz oldu. Paximum ile SAN TSG ürünlerinin güçlerini birleştirerek global pazarda artık çok daha ses getiren işler yapmaya başladık.

SAN TSG'nin çok büyük önem verdiği ve büyük ortaklığı olduğu Paximum bir anonim şirket ortaklığıdır. Şu anki yönetim kurulu başkanımız Dr. Günther Thielen, Avrupa’nın en büyük gruplarından biri olan Bertelsmann grubunun eski CEO'sudur.